-50% på 2B Baby Diaper Nanny Blöjhink!

Det svenska varumärket 2B BABY har utvecklats mot bakgrund av över 25 års erfarenhet av och kunskap om baby- och mammaprodukter, både privat och professionellt.

2B Baby Diaper Nanny är en blöjhink som håller oönskade dofter borta och som kommer med påse som är tillverkad av 20 % återvunnet material och 100 % är biologiskt nedbrytbar. Hinken kommer med en färdiginstallerad refill och är universal. Kan även användas för andra ändamål såsom kattsand, övrigt avfall i badrumsmiljö samt med vanliga påsar när det luktfria ej längre behövs. 2B Baby Diaper Nanny är en smart, ekonomisk och hållbar produkt då man själv avgör förbrukningen samt att den kan användas över tid, t.ex. kan du mellan eller efter blöjbarn använda den som vanlig pedalhink med vanliga påsar. Se mer på www.2bbaby.se där du också kan beställa produkterna med snabb leverans.

2B Baby Diaper Nanny Blöjhink erbjuds i och med digiBABY till 50 % rabatt. Ordinarie pris är 299:-. Du sparar alltså 149,50:-.

Använd rabattkoden UBB2020 vid kassan för att erhålla mässpriset. Rabattkoden är giltig t.o.m. 3 april 2020.

Se också de mjuka tvättlapparna och filtarna i bambu, fleecefiltar och stödjande och bekväm graviditetsgördel inom samma varumärk