Hur behandlar jag mitt barns torra hud? Få tips från A-Derma för hela familjen som rekommenderas av dermatologer och barnläkare världen över.

 

A-Derma är en fransk hudvårdsserie innehållandes Rhealba Oat® ett havreextrakt som verkar lugnande på irriterad och försvagad hud samt skyddar, vårdar och återfuktar torr och känslig hud. Rhealba Oat® är en utvald på grund av sina goda egenskaper och höga effekt. Den odlas ekologiskt på A-Dermas egna fält i södra Frankrike och skördas vid exakt 12 veckor då havreskotten innehåller som allra mest aktiva molekyler.

Tack vare sina goda, vårdande egenskaper och sin särskilt höga tolerans passar A-Derma för hela familjen och rekommenderas av dermatologer och barnläkare världen över.

A-Derma sälj på utvalda apotek och online. I sortimentet finns rengöringar, mjukgörare samt specialvård för hela familjen.

Hur behandlar jag mitt barns torra hud?

Huden på en bebis är känslig och ömtålig. Därför är det bra att smörja med produkter som vårdar och tar hand om huden – och som är säker.

Ett nyfött barn har känslig hud. Som förälder vill du förstås veta att det du väljer att smörja in ditt barn med är bra, säkra och vårdande produkter.

A-Derma är speciellt framtagen för personer med känslig och extra torr hud. Alla produkter innehåller havresorten Rhealba Oat® – speciellt utvald av hela 26 000 olika sorter – som verkar lugnande på irriterad och försvagad hud, samt skyddar och vårdar känslig och ömtålig hud. Rhealba Oat ® har lugnande och klådstillande egenskaper på torr och irriterad hud.

Kan användas från dag ett

A-Derma Exomega Control kan användas på din nyfödda bebis från dag ett samt av hela familjen och den gravida magen.

– Tack vare att produkterna är framtagna i kliniska studier kan man rekommendera dem för bebisars känsliga hud. Alla föräldrar vill ha produkter som är helt säkra för sina barn, och det är A-Derma, förklarar Charlotta Hedbjörk, hudterapeut och utbildningsansvarig för A-Derma.

A-Dermas Exomega Control 400 ml finns i 3 formulas Lotion (Rich), Cream (Rich +) och Balm (Rich ++). Priser 275-299 SEK. A-Derma finns på utvalda Apotek samt online.