Unikt erbjudande om 250kr rabatt med rabattkoden UBB2020 för valfri färg och modell!

Unikt erbjudande om 250kr rabatt med rabattkoden UBB2020 för valfri färg och modell vid beställning via www.babyktan.se.

Ordinarie priser är cirka 669-749kr/st.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och t.o.m. 3 april 2020.

Baby K’tan

En bärsjal utan krångel!

Baby K’tan är en mjuk bärsjal i naturlig bomull med en innovativ design som är en korsning mellan bärsjal och bärsele. Den erbjuder bärsjalens intimitet och bärselens enkelhet. Baby K’tan är mjuk och lätt att använda för dig att bekvämt bära ditt barn från nyfödd upp till 16 kg i flera olika positioner.

BEKVÄM, STÖDJANDE OCH ENKEL ATT ANVÄNDA

Baby K’tan bärsjal är tillverkad i mjuk andningsbar 100% naturlig bomull och fri från azofärgämnen. Den är slitstark och hållbar nog att bära ditt barn upp till 16 kg. Tyget skapar en bekväm och säker ficka för barnet och den extra delen tyg som medföljer ger säkerhet till ditt barn och stöd för din rygg och dina axlar.

  • Inga obekväma spännen, ringar eller blixtlås m.m.
  • Inget obekvämt skrymmande tyg
  • Inga vikningar och komplicerade instruktioner
  • Tvättbar i maskin och säker för användning i torktumlare
  • Kommer förpackad i sig själv för praktisk förvaring

Baby K’tan består av två slingor av tyg sammansatt med ett justerbart stödjande band i ryggen. Trä de två slingorna över huvudet och runt halsen likt ett halsband. Lyft därefter ena armen genom en av slingorna och den andra armen genom den andra slingan. Som att sätta på sig en t-shirt. Färdigt!

STORLEKSANPASSAD FÖR BÄSTA KOMFORT OCH STÖD

Baby K’tan erbjuds i storlekarna XXS, XS, S, M, L och XL. Se storlekstabell på förpackningen eller på www.babyktan.se för att försäkra om korrekt storlek. Ålder eller vikt på barnet har ingen betydelse för storleken på bärsjalen. Om mellan storlekar välj den mindre, då bärsjalen är uppbyggd att sitta åt. Om gravid, utgå från storlek innan graviditet.

STANDARDS

Baby K’tan uppfyller alla tillgängliga internationella standards och har även blivit erkänd av International Hip Dysplasia Institute.

VARFÖR ANVÄNDA BÄRSJAL?

Studier har visat att användandet av bärsjal är fördelaktigt vad gäller anknytningen mellan förälder och barn, och för barnets utveckling. Små barn som bärs i bärsjal är vanligtvis mer tillfredsställda, mindre kinkiga och mindre benägna att uppleva kolik.

En detaljerad och tydlig manual med ytterligare information och bruksanvisning medföljer alla förpackningar.

Baby K’tan har rönt stora framgångar med en hel del utmärkelser i USA och bl. a. synts i den populära TV-serien ”How I Met Your Mother”